2020-09-07 09:18:33

Organizacija nastave s obzirom na djelatnike u samoizolaciji

Poštovani roditelji i dragi učenici,

s obzirom na to da je nekoliko djelatnika u samoizolaciji, morali smo prilagoditi organizaciju rada, odnosno napraviti promjene. Od sutra, 8. rujna 2020. svim učenicima razredne nastave (osim produženoga boravka) nastava počinje u 7.45 u jutarnjoj, odnosno u 13.45 u popodnevnoj smjeni. Nastavni sat trajat će 40 minuta. Budući da svi učenici razredne nastave od sutra ulaze prije učenika predmetne nastave, više ne trebaju nositi maske. 

Nastava za učenike predmetne nastave u jutarnjoj smjeni počinje u 8.00, a u popodnevnoj u 14.00. Nastavni sat trajat će 40 minuta. Neki razredi imat će hibridan model nastave: dio predmeta imat će u školi, a dio online. O svemu će ih danas obavijestiti njihovi razrednici. 

Budući da se okolnosti neprestano mijenjaju, učenici predmetne nastave će svaki dan dobivati raspored sati za sljedeći dan. Učenicima putnicima svaki će dan biti osiguran prijevoz školskim autobusom prema novome rasporedu. 

Mnogo se roditelja javilo i izrazilo strah za svoju djecu zbog djelatnika u samoizolaciji. Napominjem da smo učinili sve prema uputama nadležne epidemiološke službe i nadležnoga stožera civilne zaštite te da je boravak djece u školi siguran. Naravno, svi se i dalje trebamo pridržavati svih epidemioloških mjera. 

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pišite na zrinka.sucur@skole.hr, odgovorit ću najbrže što mogu.

Zahvaljujem svima na suradnji, strpljenju i razumijevanju.

 Zrinka Šućur, ravnateljica OŠ Velika Mlaka


Osnovna škola Velika Mlaka