2014-04-10 16:05:59

Brončani na gradskom natjecanju iz košarke (kategorija 5. i 6. razreda, dječaci)

     8. travnja 2014. godine, sudjelovali smo na gradskom natjecanju iz košarke. Natjecanje se održalo u novoj sportskoj dvorani grada Velike Gorice, Rakarska 19, a sudjelovalo je ukupno 6 ekipa osnovnih škola sa područja Velike Gorice.

      Ekipu OŠ Velika Mlaka predstavljali su: Tino Panza, Matej Maršić, Fran Vucković, Tin Rotim, Matko Špoljarić, Luka Šekerija, Viktor Anđel Čurčić, Toni Vucković, Leo Katkić, Vid Knežević i Ivan Jazvić.  

      Igralo se u dvije skupine po 3 ekipe, a prvi i drugi iz skupine nastavili natjecanje u dvije polufinale utakmice. Naša utakmica s OŠ Eugena Kvaternika, koja je osvojila 1. mjesto na Gradskom natjecanju, završila je s jednim košem razlike tj. rezultatom 21:19. U finalnoj utakmici za 3. mjesto pobijedili smo OŠ Jurja Habdelića, dok smo u srazu sa drugo plasiranom ekipom OŠ Eugena Kumičića izgubili utakmicu za pola koša tj. s rezultatom 15:16.

    Natjecanje je bilo izrazito dinamično, naporno i emocionalno nabijeno. Ekipu naše škole činili su učenici iz 3., 4., 5. i jedan učenik iz 6. razreda tako da su ukupno svi ostvarili vrlo dobar rezultat.

Nastave li svi i dalje vrijedno trenirati vjerujem da će stići još bolji rezultati slijedećih godina. Bravo košarkaši!

     Sportski pozdrav, Jasmina Lizčić Martinovi, prof.mentor. 


Osnovna škola Velika Mlaka